Traditionelle træ kasse skydevinduer

Boks skydevinduer er meget populære i gamle og nye huse i Det Forenede Kongerige og USA. Oprindeligt var skydevinduer monteret victorianske og georgiske egenskaber. Boks skydevinduer blev traditionelt fremstillet af løvtræ eller nåletræ, men er nu bredt tilgængelige i UPVC. Traditionelle glidende skydevinduer var enkelt glaseret enheder, men i dag er tilgængelige i enkelt ruder og som dobbelt glaseret boks skydevinduer. Vinduet sigt skærf henviser til et vindue, der har glidende paneler som regel med en vægt og remskive system for at åbne de glidende ruderne.

Boks skydevinduer træ er lavet med en hule sektion i vinduesrammen, der holder en Skærfer vægte. Skærf vægte er knyttet til en Skærfer ledning, der igen er tilsluttet glidende en rude. Almindeligt er skærf vægte i vægt og remskive system lavet af bly, men mere for nylig en Skærfer vægte er lavet af stål. Skærf ledningen er fremstillet af flettet bomuld, der har været præ strakt og har en poleret finish at forebygge slid. Nogle af de nyere skærf ledninger er fremstillet af andre materialer og mand lavet fibre såsom polypropylen og nylon for øget slidstyrke.

Boks skydevinduer kan gøres fra forskellige forskellige nåletræ eller løvtræ. Nogle woods, anvendes til fremstilling af boksen Skærfer er mahogni, amerikansk hvid eg, fyr og europæiske Redwood. Det træ, der anvendes til fremstilling af skydevinduer bør vakuum pres behandlet med konserveringsmidler og voks harpiks for maksimal beskyttelse. Det er også tilrådeligt at sørge for trækasse skydevinduer er blevet behandlet med insekticider og fungicider. Dette vil forhindre skader på boksen skydevinduer fra træ kedeligt insekter og beskytte mod træ rådner op neglesvamp. Normalt selv boks skydevinduer fremstillet af pres behandlet nåletræ vil stadig have hårdttræ bruges til vindueskarme.

Vinduet traditionelle georgianske skærf ville have seks ruder i hver sektion af vinduet glidende skærf. Derfor ender med et vindue, der indeholder ialt fire ruder af glas ned af tre ruder af glas på tværs. Denne konfiguration af ruderne er ikke obligatorisk for mdf plader skydevinduer og vinger fås i mange forskellige stilarter og designs der passer til en bestemt egenskab. Under klunketiden havde mange egenskaber karnapper monteret med glidende boks vinger. Andre victoriansk stil windows var Oriel vinduer og dronning Anne.

Windows er tilgængelige i en række forskellige finish fra bejdset eller lakeret træ til glans maling i en række farver. Løvtræ og nåletræ træ indrammet skydevinduer kan farves eller lakeret for at øge den naturlige korn og farve af træ. Boks skydevinduer kræver en malet finish bør behandles med en kvalitet primer eller underuld først før top coat anvendes.

Nye og udskiftning indrammet trækasse skydevinduer fås nu med termoruder for maksimal energibesparelse. Mens stadig fremstillet af traditionelle tømmer og fremstillet i overensstemmelse med de oprindelige bygninger facade grundejere kan stadig drage fordel af termoruder. Vinduet dobbelt glaseret boks skærf kan give lyd proofing og termisk isolering for perioden hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *