4 tips til at indrette børneværelset

Drømmen om familieforøgelse er stor hos mange mennesker. Lyden af små barnefødder, der løber rundt i huset, latter fra børneværelset, og de små, sjove påfund de kan finde på. En af de ting, der får dit barn til at trives rigtig godt, er, hvis de får deres eget værelse. Børneværelset er en stor del af deres hverdag, og derfor må det gerne være både hyggeligt og funktionelt, så dit barn og dets venner kan lege og hygge sig sammen. Her får du 4 tips til, hvordan du kan forny dit barns værelse.

Giv dit barn drømmeværelset

Et børneværelse kan indrettes på et utal af måder. Hvis du har brug for hjælp til at betale for fornyelserne, kan du på voreslån.dk undersøge dine muligheder for at optage et lån hos Bonuslån. Hvordan du vil indrette dit barns værelse er helt op til dig og dit barn, men her kommer 4 gode tips til, hvordan du kan gøre rummet til dit barns yndlings. Rådene er:

  • Hvis barnets værelse ikke er så stort i forvejen, og I bor i et hus med højt til loftet, kan I udnytte pladsen på børneværelset ved at bygge en hems. Her kan I skabe en hyggekrog eller en soveplads, hvis barnet er lidt ældre. Det gør sig også gældende, hvis I bor i et moderne hus med loft til kip. På den måde kan I udnytte den ekstra højde på børneværelset.
  • Det er også muligt at udnytte højden på børneværelset yderligere ved at hænge højtsiddende reoler op. På den måde bliver der mere plads på gulvet, hvor børnene kan lege og tumle rundt.
  • Hvis du har to børn, der deler værelse, kan pladsen godt blive en anelse trang. Derfor kan det være en god ide at få én lang køjeseng. Med sådan en har børnene deres sovepladser foroven, imens pladsen under den lange køjeseng med fordel kan bruges som hygge- eller legekrog. På den måde får du udnyttet pladsen på værelset, så børnene hver især får plads omkring sig til leg og udfoldelse.
  • Har du meget aktive børn, der elsker at rende rundt og bevæge sig, kan du overveje, om de ikke vil blive glade for et børneværelse, hvor de virkelig kan boltre sig. Sådan et værelse kan du lave ved at hænge en rebstige op i loftet og placere en stor madras på gulvet. Så kommer ingen heller til skade.