Kender du til Singles Day?

De fleste kender nu til ”Black Friday” som begreb og som en shopping dag med gode tilbud. Singles Day er endnu ikke så udbredt, men flere og flere butikker er ved at tage det udenlandske begreb til sig og afholde ”Singles Day”.

Jo flere butikker der tager dagen seriøst, jo mere vil begrebet sprede sig og langsomt blive en integreret del af netop denne dag på året. Hvis du hopper med på konceptet, vil der være mange penge at spare på en lang række varer i mange og forskelligartede butikker med både bredt og dybt sortiment.

Singles Day er en shopping dag

Singles Day er ligesom ”Black Friday” en shopping dag med super gode tilbud. Dagen repræsenterer singlerne, hvor det at være alene og være single, fejres. Singles Day stammer fra Kina, hvor datoen blev sat til 11. november, eller rettere 11/11. De mange ettaller repræsenterer 1, altså det at være alene og være single samt det at finde sammen. I både Kina og USA er dagen en meget stor shopping dag, faktisk den største på året både i forhold til onlinesalg og salg i fysiske butikker. 

Kommer Danmark med?

De fleste danskere har det med at være lidt forbeholdne overfor nye ting der kommer udefra. Men i takt med at flere og flere butikker tager begreberne til sig og demonstrerer dagen, jo hurtigere vil det komme ind under huden på danskerne. Dette ses netop med Black Friday, Halloween m.m.

Der er i år flere elektronikgiganter der har proklameret at de vil fejre Singles Day med gode tilbud. Netop de gode tilbud gør det svært for kunderne at holde sig væk og interessen for Singles Day vil automatisk være stigende. Derudover er det svært for mange butikker ikke at hoppe med på dagen, hvis mange andre butikker begynder at gøre det.  

Gør et godt kup

Der er ikke nogen tvivl om at Singles Day er en kommerciel begivenhed, men ikke desto mindre vil du som forbruger kunne få en masse ud af det. Det er værd at holde øje med Singles Day, hvis du ønsker at gøre et godt køb. Du vil kunne finde de såkaldte kø-tilbud i butikkerne, ligesom der online også vil være mange penge at spare.

Mange finder det fleksibelt at kunne sidde hjemme foran skærmen og bestille de varer de vil købe til en god pris. Så slipper man for ræset i butikkerne, og finder ligeledes hurtigt frem til de bedste tilbud i butikkerne.