Galleri ens 4-trins Procedure for indramning papir kunst

Galleri ene indramning normer har længe været anerkendt for ekspertise. Her er en oversigt over de procedurer, galleri en følger for udformningen af kunst på papir.

1. kunst bør være omgivet af hvide, 4-ply, 100% rag (mat) bestyrelsen eller tilsvarende.

Normalt, bør kunst være fastgjort med særlige flanger, som giver mulighed for normal udvidelse og sammentrækning af illustrationen. (Ved hjælp af sådanne flanger, illustrationen kan nemt gendannes til en “urammet tilstand.”)

2. glas er nødvendige for at beskytte papir kunst. Det egentlige formål med matwork er at skabe et rum, så glasset ikke hvile direkte på kunsten. Og hele indramning pakke (Se illustration) skal være større end illustrationen for at give mulighed for udvidelse og sammentrækning.

Erfarne forfattere ved at matwork bør være meget bredere end rammen. At skabe en passende balance i målinger og farvning er afgørende, hvis illustrationen er at se sit bedste.

Vi anbefaler ofte tre måtter bruges sammen med en anden:

Top måtten bør være en bleg, neutral-farvet rag bord. En anden mat viser 1/4 tommer i en accent tone kan forbedre billedet yderligere. En tredje mat viser 1/4″ til 1/2″ af hvid eller off-white klud eller en mat identisk med top måtten bruges direkte rørende kunsten.

Hvis kunst er signeret (og/eller nummererede) i billedet, skal matwork passe bare inde i billedområdet. Hvis det er underskrevet (eller nummererede) i margenen, bør framer holde en unmatted grænse på 1/2″ eller mere omkring billedet.

3. galleri One anbefaler speciale glasprodukter, der reducerer blænding, fremme klarhed og mindske virkningerne af ultraviolet lys.

4. rammen skal vælges med omhu. Rammer, metal, bør være forbeholdt plakater og moderne billeder. De fleste kunst ser bedst indrammet med træ-tonet eller sølv blad facondele, en og en halv inches eller mere i bredden. Lyse guld gulvprofiler kan være overvældende og bør anvendes med forsigtighed. Rammer er bedst, hvis de ikke gør en kunstnerisk erklæring af deres egne.

Solfangeren skal ikke huske eller endda forstå indramning design og procedurer. I hænderne på en certificeret billede Framer, kan Samleren slappe af, vel vidende at det færdige produkt vil være passende udformet i forhold til design og konservering.

3 thoughts on “Galleri ens 4-trins Procedure for indramning papir kunst

Leave a Reply

Your email address will not be published.