Faldgruber for at undgå, når du starter din Affiliate Marketing forretning

Nå, du har forladt denne forfærdelige job og nu arbejder for dig selv. Du har hoppede om bord på din nye venture, som er affiliate marketing. Du er utrolig glade og arbejder alle de timer, Gud sender til gøre dette vove en succes. Du tjekker og overvågning af dit websted, og du se, at salget går ganske godt. Mange af de strategier og ting, du lægger på plads har hjulpet virksomheden affilierede sælge en hel del. Udgangen af måneden endelig ankommer og du venter den første store betaling. Når du tjekker din konto er du lidt skuffet. Gjorde du gøre nogle penge, men ifølge dine beregninger skulle du have haft mere. Du kontrollere din salgstal igen og beslutter at kontakte firmaet. De oplyse dem, at nogle af de solgte varer blev returneret så dem måtte trækkes fra din provision.

Det er skuffende men det sker. Virksomheder betaler ikke ud Kommissionen for returnerede varer. Du skal være opmærksom på dette for at undgå at falde i yderligere faldgruber. Ingen ville forvente at der betales en Kommission for en returneret vare dog; nogle mindre end ærlig affiliate marketing virksomheder kan bruge dette til at scam nogle af dit overskud. Du skal sørge for du forstår deres tilbagevenden politik og hvordan det vil påvirke det beløb, du er betalt.

En tilbagevenden opstår naturligvis, når en kunde bringer en vare tilbage. Tilbageførsler kan også ske, når de bestrider et beløb på et kreditkort. Sørg for du holde et vågent øje som varer bliver tilbageført eller returneret. Se hvis der er nogen mønstre, som er indlysende. Hvis du bemærker, at de ordrer, der er opkrævet tilbage er altid meget høje ordrer billet så de kunne give dig falske oplysninger. De gør dette for at holde dig fra Kommissionen ned og holde nogle for sig selv. Holde et vågent øje på afkast, især hvis du tror, det sker lidt for ofte.

Tilbageførsler er også tegn på en anden alvorligere problem. Hvis du bemærker, at mange af disse tilbageførsler sker under en indledende prøveperiode, eller pengene tilbage garanti tid, så der kan opstå yderligere problemer. Dette er et tegn på, at det produkt eller den tjeneste, du er fremme er ikke op til kundernes tilfredshed. Det kunne være vildledende eller bare dårlig kvalitet. Det vil dog påvirke din Kommissionen og din fremtid som en affiliate marketing. Hvis det virker som om det sker lidt for ofte så igen, er der problemer et sted i virksomheden. Se at komme ud og gøre alternative ordninger.

Du skal også være opmærksom på hvilke elementer er faktisk commissionable. Kontroller, at du forstår, hvilke produkter vil du tjene penge fra til at undgå skuffelse senere. Nogle gange vil virksomheden tilbyde et udvalg af produkter til at sætte på dit websted, men kun visse elementer er muligvis commissionable. Før at indvilge i at noget som dette kontrollerer dine vilkår og betingelser omhyggeligt.

Endelig, du også nødt til at sikre, at varer, der sælges ikke har nogen andre betingelser. Nogle vil kun betale en provision, hvis kunden udfylder i betalingsoplysningerne straks. Hvis de vælger en vare og fortsætte med at shoppe, kan du ikke modtage nogen Kommissionen på dette punkt. Du kan også løs Kommissionen, hvis kunden klikker på andre links før færdiggøre ordren. Hvis de bestiller 30 af en vare du fremme, men Klik på noget andet, så du har mistet ud på en stor mængde af Kommissionen.

Affiliate marketing er en fantastisk måde at tjene penge. Men inden der hoppes i hovedet først skal du læse dine vilkår og betingelser omhyggeligt. Det kan være værd at have en advokat kigge dem over for dig. Du skal være opmærksom på de mange faldgrube mennesker falder ind når de går ind i affiliate marketing. Læse og forstå dine vilkår at undgå skuffelse senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *