Acid Refluks og halsbrand naturmedicin del II

Hvis du har syrereflux eller halsbrand, er ved hjælp af naturlige retsmidler til at afbalancere din mave hvad naturen beregnet. Er anført fire naturlige retsmidler, som du kan bruge til at afbalancere syre i din mave

Kanel

Kanel har mange medicinske anvendelser bortset fra at være stor for forskellige kager. Det har antiseptisk virkning og har været historisk set brugt for forkølelse og influenza. Det har kæmpe magt mod Candida albicans og har evnen til at bilægge sure maver.

Her er hvordan du kan bruge kanel for en syre mave eller halsbrand:

· Toast raisin brød

· Smør raisin brød

· Drys kanel på brødet

· Drys cardamon på brødet

Når du spiser denne ristet brød, tygge langsomt og fuldstændigt før indtagelse for at tillade mavesyren i munden at begynde at nedbryde denne mad.

Cardamon, som findes i Indien, har været brugt vellykkede i behandling af cøliaki, som er en intolerance for gluten findes i de fleste brød.

Grapefrugt skind

Her er en måde at løse din syre refluks mave med grapefrugt. Brug kun økologisk grapefrugt for dette middel. Her er hvad de skal gøre:

· Riv hele ydre huden af en økologisk grapefrugt

· Spred dem på et fladt fad til tørre

· Muligt for dem at få kruset tør

· Gemme dem i et glas krukke eller zip lock pose

Når du får en dårlig mave, begynde syre refluks eller halsbrand at tygge og spise disse strimler af tørrede grapefrugt. Disse strimler vil bosætte sig ud din mave. Spiser kun et par af dem og teste for at se hvor mange du har brug.

Romaine salat

Romaine salat kan bruges til at fjerne en syre refluks eller halsbrand tilstand. Denne salat er høj i mineraler og er meget basisk.

Her er hvad du skal gøre:

· Købe en økologisk romaine salat hoved

· Vask i destilleret vand

· Opskåret bladene og læg dem i en blender

· Tilføje kolde destilleret vand for at gøre en gylle

· Tilføje en lille mængde af honning til at give det smag

Drikke en 4-8 oz for at få nødhjælp fra din syre refluks eller syre mave

Muskatblomme, muskatnød og Slippery Elm

Her er et naturligt middel, der bruger muskatblomme og muskatnød, som har en historie af behandling af fordøjelsesbesvær, sur mave, halsbrand, sure opstød, maven gas, og opkastning.

Her er hvordan man bruger det med halvdelen og halvdelen og glatbladet elm root urter. Slippery elm urt kan være køb i enhver urt butik i pulver.

· 1 teskefuld slippery elm bark

· en knivspids muskatnød

· en knivspids af muskatblomme

· der tilsættes destilleret vand for at gøre en glat gylle

· opvarme en pint af halv- og halvt i kog

· trække halvdelen og halvdelen fra komfuret og tilsæt urt gylle

· rør i urt gylle

Tillad denne blandingen køle. Drikke op til ½ kop ad gangen. Gemme den ubrugte del i køleskabet. Når man drikker den næste kop, varm blandingen.

Acid Refluks og halsbrand kræver basisk næringsstoffer til at give lindring. Disse 4 naturlige retsmidler, når tilberedt ordentligt, vil give dig lindring fra disse betingelser. Prøv dem; du vil blive overrasket på hvor godt de virker

3 thoughts on “Acid Refluks og halsbrand naturmedicin del II

Leave a Reply

Your email address will not be published.